ویزای استارتاپ کانادا

خانه >> اقامت دائم کانادا >> ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا

کانادا یکی از مهاجر پذیرترین کشورهاست که بر اساس شرایط متقاضیان، راه‌های متفاوتی را پیش پای آن‌ها قرار داده‌است. مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ یکی از این راه‌هاست. اما در این مسیر سوالاتی مطرح است:

- ویزای استارت آپ چیست؟
- اقامت کانادا از طریق استارتاپ و راه اندازی استارتاپ در کانادا چه مراحلی دارد؟
- شرایط مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ
- هزینه مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ چقدر است؟
- مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا کدامند؟

در مقاله پیش رو که برای شما جمع آوری کرده ایم سعی شده تا علاوه بر پاسخ به سوالات بالا، صفر تا صد ویزای استارتاپ کانادا خدمتتان ارائه شود.

ویزای استارتاپ کانادا | سوگیموتو ویزا

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟ | اقامت استارتاپ کانادا

برای مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، چندین روش وجود دارد که استارتاپ ویزا از برترین آن ها محسوب می‌شود. مهاجرت استارتاپ کانادا یکی از روش های اخذ اقامت دائم کانادا برای فرد به همراه اعضای خانواده است. این روش یکی از سه گزینه برتر مهاجرتی برای کارآفرینان است.

قشر هدف در این روش افراد با استعداد و با توانمندی‌های مربوط به پایه‌گذاری یک کسب‌وکار ریسک‌پذیر است که قصد دارند یک اکوسیستم بهتر را برای راه‌اندازی و یا توسعه کاری که هم‌اکنون دارند انتخاب کنند. در واقع صاحبان مشاغل نوآورانه و استارتاپ‌های تاسیس شده جدید می‌توانند از طریق این برنامه مهاجرت استارتاپ به کانادا برای اقامت دائم در کانادا اقدام کنند.

دورنمای شهری در کانادا | سوگیموتو ویزا

برنامه ویزای استارت آپ چیست؟

برنامه ویزای استارت آپ کانادا به کارآفرینان این فرصت را می دهد که به منظور ایجاد یک تجارت جدید به کانادا مهاجرت کنند. کارآفرینان مهاجر باید نشان دهند که کسب و کار آنها نوآورانه است، مشاغل جدیدی برای کانادایی ها ایجاد می‌کند و می‌توانند در مقیاس جهانی رقابت کنند.

کانادا به دنبال کارآفرینان با استعدادی است که علاقه‌مند به راه‌اندازی کسب و کارهای نوآورانه و خلاق هستند، تا ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی برای شهروندان کانادایی، چرخ‌های اقتصاد این کشور را بچرخانند. ویزای استارت آپ کانادا (SUV) یکی از معدود روش‌های مهاجرتی دولت فدرال کانادا است که به طور مستقیم منتهی به اقامت دائم این کشور می‌شود!

برنامه ویزای استارت آپ کانادا به کارآفرینان این فرصت را می‌دهد که به منظور ایجاد یک تجارت جدید به کانادا مهاجرت کنند. کارآفرینان مهاجر باید نشان دهند که کسب و کار آنها نوآورانه است، مشاغل جدیدی برای کانادایی‌ها ایجاد می‌کند، و می‌تواند در مقیاس جهانی رقابت کند.

مزایا و معایب ویزای استارت آپ کانادا

راه اندازی استارت آپ در کانادا به منظور اخذ اقامت دائم، مانند سایر روش های مهاجرتی مزایا و معایبی دارد. برای تصمیم گیری بهتر شما نیاز دارید تا علاوه بر آشنایی با شرایط استارتاپ کانادا، از نقاط مثبت و منفی این برنامه آگاهی داشته باشید. 

البته بدون شک داشتن یک وکیل مهاجرتی کارآزموده می‌تواند شما را بهتر راهنمایی کند.

مزایای برنامه استارتاپ

در زیر برخی ازمزایای برنامه ویزای استارتاپ کانادا آورده شده است:

  • یک مسیر مستقیم برای اقامت دائم در کانادا؛
  • برای همه ملیت ها باز است؛
  • بدون محدودیت در نوع فعالیت تجاری در کانادا؛
  • بدون نیاز به تمکن مالی بالا؛
  • امکان مشارکت تا 5 نفر در یک تیم استارت آپ (حداقل 10٪ مالکیت برای هر شریک مورد نیاز است).
  • امکان نقل مکان به کانادا با اخذ اجازه کار Work Permit در حین رسیدگی به درخواست اقامت دائم.

معایب برنامه استارتاپ

  • رقابت بالا برای به دست آوردن حمایت از سازمان‌های تعیین شده در کانادا؛ بنابراین، دریافت چنین حمایتی می‌تواند چالش برانگیز باشد.
  • زمان پردازش طولانی (2+ سال) برای به دست آوردن اقامت دائم.
  • سرمایه گذاری های بالا و تامین سرمایه توسط شرکای موسس اغلب برای تضمین حمایت از یک سازمان تعیین شده مورد نیاز است.
  • یک مدل تجاری بسیار توسعه یافته، قابل دوام و مقیاس پذیر با مسیر موفقیت آمیز مورد نیاز است، و
  • خطر متوسط ​​رد شدن درخواست در مرحله اقامت دائم و یا تأخیر به دلیل بررسی سایر پرونده‌ها.

چگونه برای برنامه ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنیم؟

برای درخواست برنامه ویزای استارتاپ کانادا، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. Pitch Deck (مفهوم تجاری) خود را آماده کنید
  2. درخواستی را برای سرمایه‌گذاران مخاطره‌پذیر، سرمایه‌گذاران فرشته یا مراکز رشد ارسال کنید Incubators، Venture capital یاAngel investors.
  3. دریافت نامه پشتیبانی از سازمان(های) تعیین شده
  4. درخواست خودرا برای اقامت دائم و اجازه کار ارسال کنید
  5. وارد کانادا شوید و کسب و کار خود را اداره کنید
  6. اقامت دائم خود را دریافت کنید
  7. بعد از 3 سال زندگی در کانادا می‌توانید شهروند کانادا شوید

نرخ موفقیت ویزای استارت آپ کانادا

اگر شما برای پروژه استارتاپ خود یک نامه حمایتی از سازمان‌های مورد تایید اداره مهاجرت کانادا در دست داشته باشید، می‌توانید برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید. اداره مهاجرت کانادا اعلام کرده که نرخ موفقیت برنامه استارتاپ ویزا نزدیک به 80 درصد می‌باشد.

میزان موفقیت این ویزا بستگی به نوع سازمان‌ تعیین شده متفاوت است:

  • 78% برای استارتاپ هایی که توسط انکوباتورها Incubators حمایت شدند.
  • 80٪ برای استارتاپ هایی که توسط سرمایه گذار Angel Investors فرشته پشتیبانی شدند.
  • 43٪ برای استارتاپ‌هایی که توسط صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر Venture Capitals حمایت شدند.

شرایط اقدام برای ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

   1- داشتن یک کسب و کار واجد شرایط:

 - شماباید حداقل 10 درصد از حق رای مربوط به تمام سهام یک شرکت را داشته باشید.

 - گرفتن نامه حمایتی از سازمان‌های تعیین شده، شما باید حداقل 50 درصد از حق رای مرتبط باسهام شرکت را داشته باشید.

 2- یک نامه حمایتی ازیک سازمان تعیین شده داشته باشید:

 - شما باید نشان دهید که از حمایت یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر، گروه سرمایه گذار فرشته یا مرکز رشد کسب و کار برخوردار هستید.

 - برای انجام این کار، باید ایده کسب و کار خود را مطرح کنید و سازمان را متقاعد کنید که ارزش حمایت از آن را دارد.

 - روند ارائه ایده کسب و کار شما برای هر سازمان متفاوت خواهد بود.

 - اگرطرح شما موفقیت آمیز باشد، نامه پشتیبانی از سازمان دریافت خواهید کرد که باید در درخواست ویزای استارتاپ کانادا گنجانده شود.

   

  3-الزامات حداقل نمره زبان را برآورده کنید:

 -شما باید یک نمره زبان در یکی از آزمونهای مورد تایید اداره مهاجرت کانادا را داشته باشید و نشان دهید که حداقل سطح معیار زبان کانادایی (CLB) 5 را در زبان انگلیسی یا فرانسوی در صحبت کردن، خواندن، شنیدن و نوشتن دارید.

سازمانهای تعیین شده برای ویزای استارتاپ

به عنوان بخشی از الزامات واجد شرایط بودن، باید مدرکی ارائه دهید (گواهی تعهد و نامه حمایتی) مبنی بر اینکه کسب و کار شما در واقع توسط یک سازمان تعیین شده حمایت می شود.

این اسناد جزئیات مربوط به توافق شما با یک یا چند سازمان تعیین شده را پوشش می‌دهد و برای درخواست ویزای راه اندازی شما بسیار مهم است. برخلاف برنامه‌های سرمایه‌گذار فدرال واستانی،که متقاضیان باید خود سرمایه‌گذاری کنند، هیچ سرمایه‌گذاری از وجوه خود لازم نخواهد بود.

در عوض، افرادی که شرایط لازم را دارند باید حداقل 75000 دلاراز یک سرمایه گذار فرشته کانادایی یا حداقل 200000 دلار از یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر کانادایی که توسط دولت کانادا به رسمیت شناخته شده است، تضمین دریافت کنند. اگر متقاضی در یک انکوباتور تجاری معتبر کانادایی پذیرفته شود، نیازی به سرمایه گذاری نیست.

مراحل اقدام برای ویزای استارتاپ

جلسه مشاوره

در یک یا چند جلسه مشاوره با مشاور رسمی مهاجرت کانادا و مشاورین کسب و کار ما، با تمامی زوایای پروژه‌های استارتاپی در کانادا و ویزای استارتاپ آشنا می‌شوید

ایده استارتاپی

یک ایده استارتاپی واقعی با توجه به پیشینه حرفه‌ای، تحصیلی و تحقیقاتی شما انتخاب و امکان‌سنجی می‌گردد. این ایده باید در فضای کسب و کار آمریکای شمالی تعریف شود و تحقیقات اولیه بازار روی طرح انجام می‌شود.

تشکیل تیم

یک تیم استارتاپی از 2 تا 5 نفر افرادی که پیشینه‌ی آنها با موضوع ایده استارتاپی همخوانی داشته باشد و قصد همکاری واقعی در پروژه را داشته باشند تشکیل می‌گردد.

بیزنس پلن

بیزنس پلن یابرنامه کسب و کار پروژه استارتاپی توسط تیم تحقیق و توسعه‌ی ما نوشته می‌شود. تیم تحقیق و توسعه‌ی ما با سالها تجربه در زمینه استارتاپ‌های کانادایی و آمریکایی ازپیشتازان عرصه استارتاپ در آمریکای شمالی هستند که بیزنس پلن و پیچ دِک استارتاپ شما را با همکاری شما و با در نظر گرفتن جزئیات طرح آماده می‌کنند.

نامه حمایتی

تیم تحقیق و توسعه با ارسال بیزنس پلن و پیچ دِک تأییده شده به سازمان‌های مورد تأیید، و دفاع ازپروژه، نامه حمایتی (Supporting Letter) استارتاپ شما را در سریع‌ترین حالت ممکن دریافت میکنند.

تهیه مدارک ویزا

با دریافت نامه حمایتی، حال نوبت به اقدام برای ویزای استارتاپ می‌رسد. در این مرحله شما بایدتمامی مدارک مورد نیاز برای اقدام ویزا برای خود و خانواده را آماده کنید. از جمله مهم‌ترین این مدارک نمره زبان حداقل CLB5 برای اعضای تیم استارتاپی می‎‌باشد.

اقدام ویزای استارتاپ

در مرحله اقدام برای ویزای استارتاپ، می‌توان برای ویزای کار نفرات اصلی (Essential Members) تیم استارتاپی اقدام کرد. اقدام برای ویزای کار باید با توجه به سیاست‌های از قبل تعیین‌شده تیم باشد، چرا که اقدام برای ویزای کار مزایا و معایب خاص خودش را دارد.

ورود به کانادا

بعد از تأیید ویزای استارتاپ، شما به همراه خانواده خود می‌توانید با ویزای اقامت دائم (PR) وارد کانادا شوید و طرح استارتاپی خود را شروع کنید.

اگر شما یک کارآفرین با یک ایده کسب و کار نوآورانه هستید، ما به شما کمک می‌کنیم از طریق برنامه ویزای استارتاپ به اقامت دائم کانادا برسید!

شروع کن

سازمان‌های مورد تایید برای استارتاپ ویزای کانادا

به عنوان بخشی از الزامات و شرایط استارتاپ در کانادا باید مدرکی ارائه دهید (گواهی تعهد و نامه حمایتی) مبنی بر اینکه کسب و کار شما در واقع توسط یک سازمان تعیین شده حمایت می‌شود.

این اسناد جزئیات مربوط به توافق شمابا یک یا چند سازمان تعیین شده را پوشش می‌دهد و برای درخواست ویزای استارت آپ در کانادا بسیار مهم است. برخلاف برنامه‌های سرمایه‌گذار فدرال و استانی، که متقاضیان باید خودشان سرمایه‌گذاری کنند، هیچ سرمایه‌گذاری از وجوه خود لازم نخواهد بود.

در عوض، افرادی که نامه حمایت یکی از سازمان های تعیین شده ( Designated Organizations) را دریافت کرده‌اند، حداقل 75,000 دلار از یک سرمایه گذار فرشته کانادایی یا حداقل 200,000 دلار از یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر کانادایی که توسط دولت کانادا به رسمیت شناخته شده است، تضمین دریافت می‌کنند. اگر متقاضی در یک انکوباتور تجاری معتبر کانادایی پذیرفته شود، تضمینی دریافت نخواهند کرد!

هزینه‌های سازمان‌های مورد تایید استارتاپ کانادا

هزینه‌های شرکت‌های سرمایه گذار برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا شامل موارد زیر می شود:

  Angel Investors & Venture Capitals:

این دو گروه تمایل به سرمایه گذاری بر روی ایده‌های بزرگ‌تری دارند که تا حدودی به مرحله ی عملیاتی شدن رسیده‌اند و فقط مبلغی را برای توسعه‌ی کسب و کار مورد نظر به آن تزریق می‌کنند. بنابراین، افرادی که از این دو گروه سرمایه گذاری، حمایت گرفته باشند، مجبور به پرداخت مبلغی به آن ها نیستند.

  Incubators:

افرادی که از این گروه برای حمایت مالی کمک می‌گیرند، بابت برگزاری دوره‌های آموزش کسب و کار و یا منتورشیپ باید مبلغی رو هم پرداخت کنند. این مبلغ با توجه به خدمات ارائه شده و زمینه همکاری متفاوت است. خدمات برخی از این مراکز رایگان است در حالیکه برای دریافت خدمات بعضی از انکوباتورها تا 120 هزار دلار باید هزینه پرداخت کنید.

تمکن مالی ویزای استارت آپ کانادا

یکی از مهمترین شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا، رائه مدارکی است که نشان دهد شما از تمکن مالی کافی برخوردار هستید و توانایی تقبل هزینه های خود و افراد تحت تکفل خود را دارید. مسلما ارائه تمکن مالی بیشتر می تواند نکته مثبتی در تایید پرونده محسوب شود.

از طریق مراجعه به این لینک میتوانید از میزان هزینه لازم که بر اساس تعداد نفرات خانواده تعیین شده است اطلاع پیدا کنید. این هزینه ها هر سال توسط دولت کانادا بررسی و به روز رسانی می‌شود.

درجدول زیر میزان تمکن مالی مورد نیاز به ارائه به ازای هر نفر آورده شده است.

جدول تمکن مالی مورد نیاز ویزای استارتاپ کانادا

اگر قصد مهاجرت با خانواده را دارید ماهیانه حدود 4000 تا 5000 دلار کانادا برای تامین هزینه‌های خود در نظر داشته باشید.

کلمه هزینه و لغات مرتبط | سوگیموتو ویزا

هزینه‌های ویزای استارتاپ کانادا

دولت کانادا برای بررسی پرونده و ارائه ویزای استارتاپ هزینه هایی را دریافت می‌کند.

اطلاعات دقیق در این مورد را با مراجعه به وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا می‌توانید ببینید.

هزینه مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ شامل موارد ذیل می شود:

  1. هزینه‌های شرکت‌های حمایتی مورد تایید اداره مهاجرت
  2. هزینه دولتی رسیدگی به پرونده‌های ویزای استارت آپ کانادا
  3. هزینه دولتی درخواست اقامت دائم از طریق ویزای استارت آپ کانادا
  4. هزینه بررسی پرونده در اداره مهاجرت Processing Fees
  5. هزینه اقامت دائم Permanent Residence Fee
  6. هزینه بیومتریک ویزا
  7. هزینه‌های فرعی مانند گواهی‌های پزشکی و عدم سوء پیشینه

در جدول زیر اطلاعاتی به صورت جزئی بیان شده است. دقت داشته باشید که ویزای استارت آپ کانادا جزو ویزاهای بیزینسی تقسیم بندی می‌شود و در مورد هزینه‌های این نوع ویزا باید بخش مهاجرت از طریق بیزینس را بررسی کنید.

جدول هزینه‌های ویزای استارتاپ کانادا

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا

در جدول زیر لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای استارت آپ کانادا به دو بخش مدارک عمومی و مدارک مربوط به طرح استارتاپ تقسیم شده است. 

برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با فرم اولیه می توانید به وب سایت رسمی کانادا مراجعه کنید.

جدول مدارک مورد نیاز برنامه استارت آپ کانادا

تحصیلات و مدرک زبان مورد نیاز برای ویزای استارت آپ کانادا 

متقاضیان ویزای استارتاپ کانادا با هر سطح و مدرک تحصیلی، در صورت داشتن ایده تجاری قابل اجرا و البته دارا بودن سایر شرایط می‌توانند برای درخواست اقامت دائم کانادا اقدام کنند. در واقع سطح تحصیلات در ویزای استارتاپ کانادا تاثیری ندارد.  اما دارا بودن تحصیلات دانشگاهی، در کنار ایده خلاقانه می‌تواند پرونده قوی و بی‌نقص‌تری تشکیل بدهد. مسئولان شرکت های سرمایه گذاری با بررسی پرونده شما متوجه خواهند شد که شما توانایی و تخصص لازم را برای تاسیس استارتاپ در کشور کانادا خواهید داشت و می‌توانید از سرمایه‌ایی که در اختیار شما می‌گذارند بهترین استفاده و بهره‌وری را داشته باشید. البته سطح زبان انگلیسی مورد نیاز برنامه استارت آپ کانادا حداقل سطح 5 در سیستم CLB ( آیلتس 5) است.

چرا درخواست ویزای استارتاپ شما ممکن است به تاخیر بیفتد یا رد شود؟

گاهی اوقات درصورتی که افسر مهاجرت کانادا به واقعی بودن شرکت یا امکان‌ انجام ایده استارتاپ شک داشته باشد، پروسه بازبینی یا Peer Review را انجام می‌دهد. هیئت بازبینی بررسی می‌کند که آیا نهاد تعیین شده بررسی‌های مناسب را مطابق با استانداردهای صنعت مربوطه در کانادا انجام داده است یا خیر.

نکات مهمی که ممکن است منجر بهPeer Review یا رد درخواست برنامه استارتاپ ویزا کانادا شود:

  • واحد سرمایه‌گذاری دارای درصد نامتناسبی بالا یا پایین سهام است یا نقشی کم یا بدون نقش در کنترل قانونی کسب‌وکار دارد.
  • متقاضی کنترل یا ارزش سهام کمی در تجارت دارد.
  • اکثر متقاضیان همگی با یکدیگر مرتبط هستند یا فاقد تجربه یا تحصیلات هستند.
  • هیچ مالکیت معنوی به پروژه آورده نشده است، و به نظر می رسد که طرح تجاری بسیار "کوکی برش" است.
  • سازمان تعیین شده هزینه‌های غیرعادی بالایی را دریافت کرده است.
  • تیم مدیریتی از افرادی با تجربه کاری محدود، تشکیل شده است.
  • متقاضیان در ارائه شواهدی که نقش اساسی آنها را در شرکت تأیید می‌کند، کوتاهی می‌کنند و
  • متقاضی در طول دوره‌ای که به طور قانونی مجوز کار در کانادا را داشته است، پیشرفت قابل توجهی در راه اندازی کسب نکرده است.

به طور کلی، مطمئن شوید که فرآیند بررسی دقیق شما به خوبی مستند شده است و شواهد قابل توجهی برای نشان دادن واقعی بودن و دوام تعهد شما وجود دارد.

 مهمتر از همه، با دریافت مشاوره از گروه مهاجرتی سوگیموتو ویزا، از موفقیت برنامه مهاجرت خود به کانادا اطمینان حاصل کنید.

یافتن ایده استارتاپ| سوگیموتو ویزا
مهاجرت به کانادا  | ایده استارتاپ | سوگیموتو ویزا

اگر شما یک کارآفرین با یک ایده کسب و کارنوآورانه هستید، ما به شما کمک می‌کنیم از طریق برنامه ویزای استارتاپ به اقامت دائم کانادا برسید!

راه انداری استارت آپ کانادا | سوگیموتو ویزا

برای راه‌اندازی استارتاپ خود با اقامت دائم وارد کانادا می‌شوید!

ما به شما کمک میکنیم ایده استارتاپی خود رابرای راه اندازی یک بیزنس فعال در کانادا طراحی و اجرا کنید و از این طریق، به اقامت دائم کانادا را برسید!

10 استارتاپ موفق در کانادا

در کانادا استارتاپ های زیادی وجود دارند که بسیار موفق شده و اکنون در سطح جهانی مشغول فعالیت هستند و خدمات گسترده ایی را به مشتریان و مصرف کنندگان ارائه می دهند.

 در زیر با 10 استارتاپ برتر کانادا آشنا می شویم:

1.    Ada

Ada شرکتی است که در ارائه ربات های چت پشتیبانی مشتری تخصص دارد.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2016

موسس: Mike Murchison

فعال در صنعت: هوش مصنوعی، سیستم های هوشمند، یادگیری ماشینی، SaaS و نرم افزار

تعداد کارمندان: 101-250

تعداد سرمایه گذاران: 16 نفر

2.    ApplyBoard

ApplyBoard یک پورتال درخواست آنلاین برای تحصیل در خارج از کشور است.

واقع در : واترلو

سال تاسیس : 2015

موسس: Martin Basiri, Massi Basiri, Meti Basiri

فعال در صنعت: هوش مصنوعی، تحصیل، اینترنت و نرم افزار

تعداد کارمندان: 1001-5000

تعداد سرمایه گذاران: 20 نفر

سرمایه: $483,480,000

3.    Wealthsimple

سرمایه گذاران می توانند از ابزارهای مالی Wealthsimple برای رشد و مدیریت پول خود استفاده کنند.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2014

موسس: Brett Huneycutt, Michael Katchen, Rudy Adler

فعال در صنعت: مالی، خدمات مالی، فین تک FinTech، سرمایه گذاری تاثیرگذار، امور مالی شخصی

تعداد کارمندان: 251-500

تعداد سرمایه گذاران:  17

سرمایه: CA$1,130,900,000

4.   Tenstorrent

Tenstorrent یک کسب و کار رایانه ای است که پردازنده هایی را برای کمک به آموزش سریع تر و سازگاری الگوریتم ها ایجاد می کند.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2016

موسس: Ivan Hamer, Ljubisa Bajic, Milos Trajkovic

فعال در صنعت: مدار مجتمع ویژه برنامه (ASIC)، هوش مصنوعی، الکترونیک، سخت افزار، یادگیری ماشین

تعداد کارمندان: 101-250

تعداد سرمایه گذاران: 7 نفر

سرمایه: $234,549,999

5.    Coinsquare

Coinsquare یک صرافی ارز دیجیتال است که در آن می توانید بیت کوین، اتریوم، XRP و سایر ارزهای دیجیتال را خریداری و بفروشید.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2014

موسس: Virgile Rostand

فعال در صنعت: بیت کوین، بلاک چین، ارز دیجیتال، خدمات مالی، پلتفرم معاملاتی

تعداد کارمندان: 51-100

تعداد سرمایه گذاران: 4 نفر

سرمایه: $98,470,113

6.    Kepler Communications

Kepler Communications شرکتی است که با ارتباطات ماهواره ای سروکار دارد.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2015

موسس: Jeffrey R Osborne, Mark Michael, Mina Mitry, Samer Bishay, Wen Cheng Chong

فعال در صنعت: ارتباطات ماهواره ای، مخابرات

تعداد کارمندان: 11-50

تعداد سرمایه گذاران: 24 نفر

سرمایه: $85,060,177

7.    SkyWatch

SkyWatch یک زیرساخت دیجیتالی است که امکان توزیع داده ها و اطلاعات رصد زمین را فراهم می کند.

واقع در : واترلو

سال تاسیس : 2014

موسس: Dexter Jagula, James Slifierz, Roland Sing

فعال در صنعت: کلان داده، رایانش ابری، فناوری اطلاعات

تعداد کارمندان: 11-50

تعداد سرمایه گذاران: 19 نفر

سرمایه: $28,220,700

8.     Wave

Wave خدمات مالی سفارشی شده (پرداخت، حقوق و دستمزد) و همچنین نرم افزار رایگان برنده جوایز را برای مشاغل کوچک/خرد در سراسر جهان ارائه می دهد.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2009

موسس: James Lochrie, Kirk Simpson

فعال در صنعت: حسابداری، اپلیکیشن ها، رایانش ابری، خدمات مالی، فین تک، منابع انسانی، موبایل، پرداخت، کسب و کارهای کوچک و متوسط، نرم افزار

تعداد کارمندان: 101-250

تعداد سرمایه گذاران: 16 نفر

سرمایه: $79,751,425

9.    Xanadu

Xanadu یک شرکت تجاری است که تراشه‌های فوتونیک سیلیکون کوانتومی را برای محاسبات کوانتومی فوتونیک ترکیب و می‌سازد.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2016

موسس: Christian Weedbrook

فعال در صنعت: هوش مصنوعی، کلان داده، سخت افزار، محاسبات کوانتومی، نرم افزار

تعداد کارمندان: 51-100

تعداد سرمایه گذاران: 16 نفر

سرمایه: $135,621,646

10.   Financeit

Financeit به کسب و کارها و مصرف کنندگان آنها کمک می کند تا فرآیندهای پیچیده ی فروش را ساده کنند.

واقع در : تورنتو

سال تاسیس : 2007

موسس: Casper Wong, Michael Garrity, Paul Sehr

فعال در صنعت: وام مصرف کننده، امور مالی، خدمات مالی، فین تک، موبایل، پرداخت

تعداد کارمندان: 251-500

تعداد سرمایه گذاران: 10 نفر

سرمایه: $61,399,251

     
تیم استارتاپ در حال کار | سوگیموتو ویزا

همانطور که در بالاتر هم توضیح داده شد در پروسه مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ، برای راه اندازی یک کسب وکار جدید، به ثمر نشاندن ایده استارت آپی خود و در نهایت دریافت اقامت دائم کانادا باید با محل مورد نظر جهت استقرار بیزنس، آشنایی داشته باشید. به این منظور شرحی از صنایع کشور کانادا را تهیه کرده ایم که در زیر می خوانید:

آشنایی با صنعت کانادا

کانادا یکی از باثبات‌ترین اقتصادهای جهان را دارد و از نظر تولید ناخالص داخلی در رتبه دهم جهانی قرار دارد.  صنایع پیشرفته ایی همچون خودروسازی، صنایع شیمیایی و نفت، صنعت غذایی، چوب و کاغذ، صنایع معدنی و فلزی و شیلات و محصولات فراوان کشاورزی از جمله گندم، دانه‌های روغنی، میوه، سبزیجات و توتون است.

بزرگترین صنایع کانادا به اختصار:

  صنعت خودرو سازی: کارخانه های خودرو سازی در کانادا رونق زیادی دارند، خصوصا تولید خودروهای الکترونیکی که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. صنعت خودرو سازی كانادا از دو صنعت عمده مونتاژ خودرو و تولید قطعات تشكیل شده است. در زمینه تولید قطعات خودرو در قاره آمریکای شمالی حرف اول را میزند و جزء غول های برتر دنیا به حساب می آید.

  کشاورزی: کانادا یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان محصولات کشاورزی به ویژه در بخش گندم و غلات در جهان است و به دلیل موقعیت استراتژیک خود، بیشتر محصولات را به آمریکا صادر می‌کند.

  صنعت چوب بری: از صنایع مادر کانادا به شمار می رود. کانادا با دارا بودن جنگل‌های فراوان در این زمینه منبع خوبی برای مشاغل مرتبط با چوب است. دوره رشد چشمگیر این صنعت بین سال های 1970 تا 1980 بوده است که باعث ایجاد مراکز تجارت و بازارهای پر رونق شد.

  صنعت انرژی: کانادا رتبه سوم کشورهای ذخیره‌کننده منابع نفتی جهان را دارد. استان های ساسکاچوان، کبک و انتاریو مقادیر زیادی انرژی برق آبی تولید می کنند و کانادا را در مسیر پیشرفت چشمگیری در این صنعت قرارداده اند. 

  صنعت خدمات : درمیان صنایع کانادا، Service Industry محرک مهمی در اقتصاد کانادا است و یکی از دلایل رشد اقتصاد این کشور، اهمیت به بخش خدماتی است. این بخش 75 درصد از مشاغل کانادا و 78 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل میدهد. صنعت خدمات، بسیاری از گروه های شغلی مانند حمل و نقل ، بانکداری، ساخت وساز، بخش نرم افزار، ارتباطات ، بهداشت و درمان، و حتی مدیریت را در بر می گیرد.

سایر روش‌های مهاجرتی

بیشتر